Nieuwe Fiets- en Wandelroute: “Rondje Doornenburg”

?

Nei-js van het Werkgroep Doornenburg front! Want als je eens lekker wilt fietsen en wandelen EN ook nog es wat wilt zien en leren over Historisch Doornenburg, dan is er sinds kort “Rondje Doornenburg“.

Maandag 22 oktober heeft de Werkgroep het eerste exemplaar van“Rondje Doornenburg” uitgereikt aan wethouder Theo Janssen.

Rondje Doornenburg” neemt u mee langs alle gemeentelijke monumenten en Rijksmonumenten van het dorp die liggen in het unieke rivierengebied van Waal en Rijn. Het boekje telt 28 pagina’s en heeft veel foto’s en toelichting van ieder pand en object“, zo lezen we in het persbericht.

Verder staat er een duidelijke plattegrond en een routebeschrijving in.  Op de plattegrond zijn naast de route ook de rustbankjes in en om het dorp weergegeven om te gaan zitten en te genieten van de omgeving.

De route is samengesteld door de Werkgroep Doornenburg in samenwerking met de Historische Kring Doornenburg. Lay-out van het boekje en drukwerk lagen lekker samen lepeltje-lepeltje in de bekwame handen van Richard van Driel van Drukwerk ABC.

Binnenkort is het boekje te koop bij diverse horecabedrijven en campings. Meer info? Mail naar secretariaat@werkgroepdoornenburg.nl.

?
SONY DSC

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*