Vrijdag Efkes un bèkske doen?

Vrijdagmorgen zo rond 10:00 uur opent SWL de krakende deuren van het Ontmoetingscentrum voor een paar uurtjes bijkletsen in “Efkes un bèkske”. Het maandelijkse bijtötelmomentje voor durpelingen die sociale controle tot kunst hebben verheven en de laatste nei-jtjes een extra dimensie geven.

SWL organiseert de bijeenkomsten samen met de stichting Leefbaar Doornenburg, de dorpscontactpersonen en vele vrijwilligers. Daarnaast kunnen mensen vragen stellen aan medewerkers van het Participatiepunt over allerlei problemen waar men tegen aan loopt.

Het Repaircafé kan daarbij fysieke problemen zoals defecte apparatuur mogelijk ter plekke oplossen. Kortom… de ontmoetingsplek heeft allerlei voordelen voor durpelingen met problemen van allerlei aard EN biedt bovendien een gezellige sfeer.

“Efkes un bèkske” duurt van 10-12 uur. De volgende editie is op vrijdag 23 november.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*