Thema avond over WOII bombardementen

Zo’n slordige 9 maanden zijn voorbij, dus wordt het tijd voor een persmomentje van onze vrindjes van de Historische Kring Doornenburg. Puft u even mee?

** PERSBERICHT **

Op dinsdag 6 november verzorgt de Historische kring Doornenburg een presentatie over de Tweede Wereldoorlog bombardementen op Doornenburg en omgeving.

H. Land geeft een presentatie 0ver bombardementen op Doornenburg en omgeving in de tweede wereldoorlog. Als bergingsdeskundige heeft hij in de loop der jaren een database van duizenden documenten en filmfragmenten over dit onderwerp verzameld en geanalyseerd. Ook heeft hij in dit kader meegewerkt aan een aantal projecten.

De thema avond begint op dinsdag 6 november 2018 om 19:45 uur in het Ontmoetingscentrum. De avond wordt vanaf 19:00 uur voorafgegaan door een algemene ledenvergadering van de Historische Kring. Toegang is voor leden gratis maar ook niet-leden zijn van harte welkom tegen een kleine vergoeding van € 2,- p/p.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*