HERHALING: Kerstmarkt Doornenburg op 15 december 2018!

Bericht uit de kerstkribbe. Want ook dit jaar zal er weer een kerstmarkt georganiseerd worden in Doornenburg.

Het duurt nog èkkes maar de organisatie van het jaarlijkse evenement is alweer druk in de weer met kerstbomen, lichtjes en oliebollen.

De Doornenburgse Kerstmarkt 2018 staat dit jaar gepland op zaterdag 15 december van 16:00-20:00 uur. Het dorpsplein en het Ontmoetingscentrum worden dan weer omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt met kraampjes, lichtjes, happie snappie en (kerst)muziek.

Standhouders die willen deelnemen aan dit sfeervolle spektakel worden opgeroepen om zich uiterlijk vóór 1 november a.s. op te geven bij de kerstmarktcommissie via email adres kerstmarktdoornenburg@gmail.com

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*