Doornenburg volledig Buurtpreventie WhatsApp

De themagroep “Leefbaarheid” van de Werkgroep Doornenburg (voorheen Platform Doornenburg) maakte onlangs bekend dat Doornenburg nu volledig gedekt wordt door Buurtpreventie WhatsApp groepen.

De themagroep, die als intermediair fungeerde voor de verschillende straten van Doornenburg, kreeg afgelopen jaar veelvuldige aanvragen om bordjes te plaatsen in straten van Doornenburg waar een Buurtpreventie WhatsApp groep was ingesteld. Leden van zo’n groep kunnen via een berichtje snel elkaar bereiken als ze verdachte activiteiten of personen in hun straat zien.

Inmiddels hebben vrijwel alle straten van Doornenburg één of meerdere groepen, dus dat betekent dat de sociale veiligheidscontrole in ons durpke goed geregeld is. De bekende WhatsApp bordjes hoeven dan niet in de straten maar komen aan de ingang van het dorp bij de invalswegen te hangen.

Een mooi resultaat waarbij de veiligheid van iedereen in Doornenburg weer een stuk verbeterd is!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*