Succesvolle seniorendag met smulbuffet, gezelligheid en muziek

Zo. De voltallige redactie van DeDoornenburger is terug van een weekje teambuilding en helemaal gestroomlijnd afgetraind klaar voor het nei-je winterseizoen!

En wat zien we? Dat er afgelopen week een SENIORENDAG is geweest in het Ontmoetingscentrum!

De Stichting Ouderenwerk Doornenburg had traditiegetrouw weer goed uitgepakt en van het jaarlijkse treffen der Ouden Van Dagen een supergezellig festijn gemaakt!

Voor de 90 aanwezige oudjes begon het allereerst met informatie over de fonkelnei-je Dagbestedingsvoorziening van Carla Rensen (open vanaf januari 2019), het project Dagrecreatie voor Jong met Oud in de Ouwe Bieb, en een muzikaal optreden van Duo Angeren (Vader Abraham en Mieke!!).

Natuurlijk ontbrak het diner niet: overheerlijk stamppotbuffet met soep vooraf en een toetje toe, heel veul gezelligheid en tot slot meedein- en dansmuziek van het wereldberoemde orkest “Eigereid”.

Een succesvolle dag voor de ouwere jongeren van ut durp. Met dank aan Stichting Ouderenwerk Doornenburg.

Tied voor een korte foto impressie en een cinematografische bijdrage (helemaal onderaan dit bericht) van ‘De Berichten’ uut Gendt die alles voor het Doornenburgse nageslacht vast hebben gelegd. FOTOOOOO’s en een FILMPJE!!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*