VVV Lingewaard stopt maar blijft online

VVV Lingewaard heeft er genoeg van en sluit haar deuren.

De winkel in Huessen Trollydurp stopt per 1 januari 2019. Vanaf die dag moeten ‘servicepunten voor toeristische informatie’ het gaan overnemen. “Die servicepunten zijn gevestigd in verschillende opvallende locaties van Lingewaard, zoals fort Pááándere, kasteel Doornenburg, campings en horeca gelegenheden“, aldus wethouder van toerisme en recreatie Theo Janssen.

Voor de vele vrijwilligers is het verdwijnen van het toeristische informatiehart van Lingewaard een harde klap, maar het team blijft toch informatie delen via de website en social media. Toeristen verzamelen tegenwoordig toch hun info via internet. Flyers en folders blijven voorhanden via de genoemde servicepunten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*