Nei-j ient durp: Dagbesteding de Hofstede

Nieuwe creatieve initiatieven, daar worden wij in Doornenburg met z’n allen allemaal heel erg blij van.

Bijvoorbeeld een nei-je vereniging, kluppie, hobby of onderneming… het maakt niet uit zolang er maar reuring ient durp is! Want “stilstand is achteruitgang” zei ooit de bekende Nederlander Max Verstappen.

Zo wordt er achter (en vóór) de schermen de laatste hand gelegd aan een spiksplinternei-je locatie voor dagbesteding van ouderen. DAGBESTEDING DE HOFSTEDE is nog in aanbouw maar als de planning goed verloopt dan opent de zorginstelling op 2 januari 2019, dus het is aftellen geblazen voor initiatiefnemers Carla en Erik Rensen. 

Èkkes schooljuffen dan maar? “Dagbesteding De Hofstede biedt activiteiten aan gericht op ouderen met niet-aangeboren hersenletsel en/of alle vormen van dementie en eenzame ouderen. Wij zijn een belevingsgerichte dagbesteding en willen onze activiteiten en werkwijze aan laten sluiten op de beleving van de individuele bezoeker. Op deze manier willen wij een zinvolle en prettige dagbesteding aanbieden waar een gevoel van veiligheid en thuis zijn voorop staat. Ons doel is om de mantelzorger te ontlasten door de bezoeker een zinvolle dagbesteding aan te bieden“, zo vermeldt de nei-je website.

En als de locatie aan de Riiiiiiiiiiiienstroat 43a nét achter het huis van Jan van de strakke heg – tegenover kasteel Doornenburg – dan weet je dat rust en natuur gegarandeerd is.

Nei-jsgierig? Meer weten? Kijk dan èkkes HIERO voor een virtuele rondleiding en uitleg wat die dagbesteding inhoudt. Carla en Erik: veel succes!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*