Popkoor 2000 bijna klaar voor concertenreeks

Ze waren er maar druk mee afgelopen weekend, de boefjes van POPKOOR 2000.

De zalen van cultureel centrum de Kinkel in Bemmel stonden zaterdag en zondag de hele dag bol als repetitieruimte ter voorbereiding op de 3 (!!) concerten die het Lingewaardse koor begin november gaat geven in Zaal Providentia in Gendt.

Met als thema “Out of the JukeBox” krijgt het publiek de kans om te bepalen welke liedjes het kluppie ten gehore gaat brengen. Soort van democratisch proces in een zuurstokkleurige jukebox dus.

Regisseuse Petra was na twee dagen erg enthousiast maar er moet nog wel gewerkt worden aan de bekende puntjes op de ie. De Providentia in Gendt is op 3 en 4 november in ieder geval alvast helemaal afgehuurd voor de drie concerten die op zaterdagavond, zondagmiddag en zondagavond gaan plaatsvinden.

En de bezoekerTs van de Popkoorconcerten kunnen een afwisselende, vernieuwde en spetterend gebeuren verwachten! Professionele licht- en geluidstechniek, een spetterende LIVE band en swingende, ontroerende en verrassende liedjes maken de concerten tot een geweldige belevenis!

Meemaken? Bij zijn? Dat kan! Kaartjes zijn uitsluitend via HIERO online te koop. Maar wacht niet te lang, want op=op!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*