Open Dag Dierenkliniek Klaver4Dieren

Altijd geinig: dieren nei-js!

Gevonden op social media. Op zaterdag 6 oktober aanstaande is er Open dag in de Dierenkliniek Klaver4dieren in Dodewaard!

Dodewaard? Da’s toch gin durps nei-js? Klopt. Maar wél als de eigenaar van de kliniek in Doornenburg woont! Peter Klaver is inmiddels een bekende Doornenburger (zeker op fort Pááándere) en dus kun je van 13.00 tot 16.00 uur komen kijken achter de schermen van een heuse dierenarts.

En er is van alles te beleven, want wat lezen we: “Veel activiteiten, kijkje achter de schermen, schminken voor de jeugd, konijnen en schapen knuffelen. Uitleg door het team! Vragen aan de dierenarts! VACCICHECK en Schildpadden met een deskundige! Pony rijden voor de kleintjes en PANNENKOEKEN eten!

Vooral dat laatste vindt de complete redactie van DeDoornenburger altijd wel een publiekstrekker. Hoe dan ook… info over de open dag staat HIERO. Het adres waar je je moet melden voor de pannenkoeken en het schapen knuffelen is: Dalwagen 29c in het hartje van lommerrijk Dodewaard.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*