Sprookjesfestival kasteel tijdens herfstvakantie

Net als voorgaande jaren wordt er ook dit jaar tijdens de herfstvakantie een sprookjesfestival georganiseerd in kasteel Doornenburg. Maar dit keer zit er een luchtje aan ……
De Prins van het kasteel wil niet in bad!

Via een bijzondere actieve speurtocht voor kinderen van 4 t/m 8 jaar in het Kasteel worden de ieniemienies aan het werk gezet, want de prins is vlieft maar wil niet in bad. En aanstaande prinsesjes worden daar niet blij van!

LuisterT en huiverT:
In het verre oosten woonde eens een Prins die een enorme hekel aan water had. Maar wat een pech: in zijn land moest iedereen elke dag in bad. En nog erger: elke dag ook nog van die vreselijke parfums over je heen. De Prins wilde echt niet. Geen frisse vent dus, die Prins. Maar wat doe je nou als je verliefd wordt?
Willen jullie weten hoe het afloopt met onze vieze Prins? Kom tijdens de herfstvakantie en als het kan in je mooiste kleren? En een beetje parfum op mag best! Gaan we samen speuren door Kasteel Doornenburg! Bovendien zullen we het Kasteel een extra schoonmaakbeurt geven, je weet maar nooit met zo’n Prins!

De speurtochten voor de blagen beginnen op maandag 15 oktober en gaan door tot en met zondag 21 oktober (herfstvakantie). Er zijn per dag 2 tochten door het Kasteel: om 12:30 en om 14:30.
Deze bijzondere tocht door ons prachtig Kasteel duurt ongeveer 5 kwartier. De entreeprijs bedraagt € 6,- p.p.

Vooraf reserveren is echt noodzakelijk. Dit kan via sprookjes@kasteeldoornenburg.nl of via het onlineformulier op website www.kasteeldoornenburg.nl.

foto: Sjaak Veldkamp

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*