Nogmaals: dinsdag 9 oktober DAG van de SENIOREN

We riepen het al eerder en we roepen het nog maar es een keertje: op dinsdag 9 oktober is het FEEST voor Senioren uit Doornenburg en omgeving!

Op die dag wordt door Stichting Ouderenwerk Doornenburg de Dag van de Senioren georganiseerd en IEDEREEN is welkom! Tenminste, als je in de doelgroep valt natuurlijk.

De zaal gaat open om 10.00 uur, het programma begint om 10.30 uur en het feestje eindigt uiterlijk 16.00 uur.

Ekkes schooljuffen? Komptie: “Voor een drankje en een hapje wordt gezorgd, evenals voor een uitstekend verzorgde middagmaaltijd van RijnWaal Zorggroep te Bemmel. Deze middagmaaltijd bestaat uit een stamppotbuffet voorafgegaan door een keuze uit twee soepen en een toetje na.
Het ochtendprogramma bestaat uit enkele ludieke optredens. Na het eten kunt u genieten van orkest “Eigereid” uit Gendt, in de pauze is er een loterij met prachtige prijzen”.

De kosten voor deze dag zijn € 10,00, hiervoor krijgt u koffie/thee met taartje, de middagmaaltijd, 2 drankjes, enkele hapjes en de haal- en brengservice. Het meerdere aan drankjes is voor uw eigen rekening.

Interesse? Bel Lydia Balk: 0481 – 42 15 82 of Bud Joosten: 06 – 3006 9770. Geef ook even aan of u gehaald en /of thuisgebracht wilt worden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*