Kaarten voor jongerenfeest BLITZZ te koop!

Het duurt èkkes maar dan hèjje ook wat!

Want na lang wachten wordt ern op 12 oktober een jongerenfeest georganiseerd voor jongenlui tussen 13 en 17 jaar! En dat is niks te vroeg!

Ekkes schooljuffen dan maar: “Afgelopen weken heeft het team van BLITZZ, bestaande uit Lingewaardse jongeren en jongerencoaches, flyers en posters verspreid. De kaartverkoop is daarmee van start gegaan. Op 12 oktober, de vrijdag voor de herfstvakantie, kan iedereen tussen de 13 en 17 jaar naar BLITZZ komen in Zalencentrum de Kolk in Haalderen.

Begin dit jaar werd het idee geboren om een NIX feest te organiseren, omdat er voor jongeren tussen 13 en 17 jaar te weinig te doen is in de gemeente. NIX betekent zonder alcohol. Met optredens van Mauro, Gekkenhuys, DJ Haly, DJ Erik en DJ Doa belooft het een te gekke party te worden”.

De kaartverkoop is gestart bij de volgende adressen:
Big Snack in Huissen, Eetwinkel Polly en SWL in Bemmel, Flintrop in Gendt, Braulio in Angeren en de Spar in Doornenburg.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*