Schuum op dn rug voor Lingewaardse politici

Vrijdag 21 september was een bijzondere dag voor politiek Lingewaard.

Politici van verschillende partijen in Lingewaard hadden zich verzameld op het Vijzelpark van GVA in Doornenburg voor een sportmiddag in het kader van de Nationale Sportweek.

Jazeker… politici die zich vrijwillig het schuum op dn rug en het broes op dn moel werkten, en dat in Doornenburg! Dat mag in de krant  op DeDoornenburger! Het initiatief lag natuurlijk elders, en wel bij SWL en Lingewaard Sport!

Tijdens de sportmiddag, die werd voorgezeten door Nick van der Ham (Stichting Welzijn Lingewaard), gaf GVA-voorzitterT Wilko Brom een presentatie over de Open Club gedachte en wat dit betekent voor de omgeving en de inwoners. Daarnaast daagde hij de politiek uit om samen met de sportclubs de basis te leggen voor een lokaal sportakkoord“, zo vertelt het persbericht.

En dus deden een aantal politici mee met Walking Football, terwijl anderen trainden met SLOW Sports voor mensen met een visuele beperking. De raamtijgers kregen een speciale bril op om te ervaren hoe het is om te bewegen als je bijna geen zicht meer hebt.

actiefoto: Niels Sparnaaij

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*