Zaterdag inzameling Rommelmarkt

Aanstaande zaterdag start de jaarlijkse inzamelingsactie van MOV Doornenburg.

De klup zamelt ieder jaar rond deze tijd allerlei artikelen in voor de overdekte, gezellige rommelmarkt die volgend weekend op 6 en 7 oktober wordt gehouden in het schuttersgebouw. En de MOV’ers kunnen van alles gebruiken zolang het maar in goede staat is en niet kapot of gebroken. Vanwege milieuwetgeving mogen trouwens geen wasmachines, drogers, koelkasten, diepvriezers, bedden, beeldbuis TV’s en kunststof meubelen worden ingezameld.

De opbrengst gaat ook dit jaar naar de bekende 3e wereldprojecten van pater Derksen en pater Helsloot.

Rond 9:00 uur vertrekken de platte karren vanaf het schuttersgebouw en die gaan de Doornenburgse straten af om te snöjje en speuren naar artikelen die u aan de straat legt. Mocht dat lastig zijn hang dan de gele flyer die huis-aan-huis is bezorgd voor het raam, dan weten de inzamelaars dat er binnen wat te halen valt.

Kortom: geef gul en zet alle spullen die u toch niet meer gebruikt aan de straat. En kom volgend weekend lekker langs in het schuttersgebouw om te kijken of er wat leuks tussen ligt voor onder de kerstboom. Of voor zomaar. Want het kost geen drol.

Meer info staat HIERO. En in de gele flyer onderaan dit bericht.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*