Tempel of Boem! editie 2018 bijna uitverkocht

En we hebben de laatste standen binnen van de verkoop van de tickets voor het grote TEMPEL OF BOEM! 2018 concert! Het jaarlijkse spektakelstuk van de Slagwerkgroep Doornenburg en een lading artiesten.

Want Grootmufti Joop van Alst wordt HE-LE-MAAL platgebeld voor kaartjes voor de zeer gewilde zaterdagavond 1 december. De avond waarop het tweede concert wordt gegeven door de slagwerkers van harmonie St. Caecilia.

Voor wat betreft de beschikbare kaartjes kunnen we kort zijn: het concert van zaterdag 1 december a.s. is VOLLEDIG UITVERKOCHT! Geen kaartjes meer. Niets! Noppa. Nada. Rien du toutes.

Voor het concert van vrijdag 30 november zijn er welgeteld nog 9 kaartjes beschikbaar (stand 26-9-2018 12:00 uur). Wil je dus nog èkkes brommers komen kieken en luisteren naar de Nederlandse Kampioenen 2017 dan kun je kaarten kopen in het Ontmoetingscentrum of bij Big Boss Joop van Alst (tel. 06-50993742). En denk eraan: op = ook werkelijk helemaal op!

Voor zaterdagkaarten hoef je dus niet te bellen, die zijn er niet meer. Succes en tot eind november!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*