Oproep van de Werkgroep Doornenburg!

Oproep van de Werkgroep Doornenburg!

Wellicht zijn dit goede ideeën waarmee de leefbaarheid in Doornenburg vergroot kan worden. Laat deze ideeën niet in de kast liggen maar kom ze melden bij Werkgroep Doornenburg.
Misschien zijn er tijdens de kermisdagen ook ergernissen besproken over Doornenburg. Laat deze ook niet liggen maar kom ze melden!

Zo is in het inloopspreekuur van september gesproken met enkele bewoners van de Van Heekstraat over de overlast van de bomen in die straat. Deze klacht is in behandeling genomen en gaat in ieder geval een vervolg krijgen met hopelijk als eindresultaat minder of geen overlast van de bomen. Hiermee hopen wij dat de leefomgeving in de Van Heekstraat weer wordt vergroot en Doornenburg nog fijner wordt om in te leven.

Dus heeft u vragen, opmerkingen, suggesties of klachten betreffende verkeer, leefbaarheid en veiligheid in de straat of wijk wandel gerust een keer binnen bij het inloopspreekuur van Werkgroep Doornenburg.

Het eerstkomende spreekuur is op woensdag 3 oktober a.s. van 20.00 uur tot 20.30 uur in het Ontmoetingscentrum van Doornenburg. Als u niet kunt komen op genoemd tijdstip kunt u ook een e-mail sturen aan het secretariaat, secretariaat@werkgroepdoornenburg.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*