Halloween op kasteel Doornenburg

Het duurt gelukkig nog èkkes, maar op zaterdag 27 oktober a.s. wordt de Halloweennacht 2018 gevierd.

Een eng spektakel voor jong en oud dat in enkele jaren tijds bijzonder populair is geworden. Dat komt niet alleen door de prachtige entourage (een echt kasteel als decor is natuurlijk supermooi) maar ook door de veelheid aan activiteiten die op het binnenplein van het kasteel plaatsvinden.

Want je komt niet alleen heksen en vampiers tegen in de duisternis, maar ook orcs, dwergen en spoken. Niet geschikt voor de allerkleinste ieniemienies, maar de schoolgaande jeugd zal zich prima vermaken. En volwassenen ook natuurlijk.

De krakende deuren van het Halloweenkasteel openen om 18:00 uur en sluiten weer zo rond 22:00 uur.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*