Truckrun bezoekt Doornenburg

Vanmiddag worden vanuit het Gendtse weer de zware diesels gestart voor de TRUCKRUN. Het jaarlijkse evenement voor minder validen die in het avonduur worden meegenomen in de trucks en daarmee in kolonne door de Betuwe crossen.

Een lange kolonne van vrachtwagens rijdt een paar uurtjes door de oostelijke Betuwe als het al een bietje donker begint te worden. En dat ziet er erg sprookjesachtig uit. Tot grote vreugde van de inzittenden.

De start is om 18.00 uur op het Julianaplein aan Dorpstraat te Gendt. De reis gaat via Haalderen, Bemmel, Ressen, Elst, Driel, Elst, terug naar Bemmel, Huissen, Angeren en Doornenburg en weer terug naar startplaats Gendt.

Rond 20:15 uur wordt de lange stoet verwacht in de Duisterestraat van Doornenburg, waarna de klup langs Bakkerij van Kol weer richting Gendt verdwijnt.

Kortom… loop rond 20:15 uur èkkes naar de Duusterestroat of Pááánderseweg en kom kijken naar die feeërieke stoet van stoere trucks vol met blije kinderen. Ieder jaar weer leuk!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*