BREKEND! Schutter Bart Aleven wint ‘Bijlbrecht’

Schutter Bart Aleven wint dit jaar de ‘Bijlbrecht’ .

De prijs, die jaarlijks op ludieke wijze wordt uitgedeeld door de Bielemannen van schutterij Gijsbrecht van Aemstel is bestemd voor een inwoner van Doornenburg die zich op bijzondere wijze heeft ingezet voor de schutterij en voor de Bielemannen in het bijzonder.

De prijs, die normaal gesproken op kermis dinsdag wordt uitgereikt, werd nu op zondag in de handen van Bart Aleven geschoven omdat Bart dinsdag op school zit. Logistieke problemen dus die door ‘snel schakelen’ volgens voorzitter Hennie van Moerkerk konden worden opgelost.

De prijs bestaat uit een beeldje van een bieleman inclusief oorkonde en die krijgen beiden een bijzonder plaatsje bij Bart Aleven.

En gelukkig hebben we de FOTOOO’s nog….

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*