Pas ontdekt talent manifesteert zich

Tijdens kermisdagen in Doornenburg blijken zich vaak allerlei initiatieven te worden ontplooid die lang onder de oppervlakte bleven.

De fonkelnei-jste Hoofdconducteur VeurzitterT van prachtharmonie St. Caecilia, Marcel Knuiman, riep het zondagmorgen al in zijn Maiden Speech bij de kerk: we hebben meer jonge aanwas nodig!
Binnen het Doornenburgse geruchtencircuit gaan verhalen dat die aanwas van muzikanten uit de schutterij komt.

Zo kreeg het oud-koningspaar op zaterdagmiddag nog een spontane serenade aangeboden door een zestal UITERST TALENTVOLLE muzikanten. Muzikanten uit de gelederen van de schutterij.

Het lijkt dan ook niet vreemd dat zich binnenkort een nei-je divisie gaat ontwikkelen binnen het toch al roerige lokale schutterswereldje. Naast bielemannen, piekeniers, vaandeldragers, vendeliers, kruisboogschutters en kanonniers wordt de vereniging aangevuld met een dans muziek orkest annex blaasensemble! Een ensemble dat een waardevolle (en ongetwijfeld zéér gewenste) aanvulling zou kunnen zijn voor harmonie St. Caecilia.

DeDoornenburger volgt deze markante afdeling op de voet en houdt u op de hoogte van nei-je ontwikkelingen! Oordopjes zijn trouwens sinds vandaag weer te koop bij Spar Witjes, Bloemsierkunst Ron Tijshen, Ontmoetingscentrum, Eethuis, IJssalon Doornenburg en Kort Oisterwijck of bij de politie in uw eigen woonplaats.

FILMPJE!!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*