Culturele Dag op kasteel Doornenburg

Komend weekend wordt de landelijke Culturele Dag gehouden. Twee dagen lang staan alle Nederlandse musea en monumenten helemaal open voor de Nederlanders.
Gratis entree dus!

Zo ook op Kasteel Doornenburg. Want zondag is Kasteel Doornenburg vrij toegankelijk met een attractief programma voor alle leeftijden.

We gaan èkkes schooljuffen: “In de ridderzaal wordt om 13.00 en 15.00 uur een concert gegeven door de Ierse folkzangeres & songwriter Hanneke Laura en Luuk Lenders. Het repertoire bestaat uit bekende Ierse folk traditionals en romantische ballads. Multi-instrumentalist Luuk Lenders zal Hanneke begeleiden op tin whistle en accordeon.
Verder komt Netty Gebbing met haar theatervertelling “Prinses Goudhartje” 2 keer optreden in de grote kelder van het kasteel. Aanvang 12.00 uur en 14.00 uur. Evenals vorig jaar komt ook Circus Factory weer een Open Instuif Circusworkshop presenteren met een echte circusdocent”.

In de namiddag volgt een concert door Gemengde koor De Burchtsanghers op de voorburcht van het kasteel. Ook zijn er demonstraties van ambachten en kinderactiviteiten.

De openingstijden zondag 9 september zijn van 11.00 tot 17.00 uur.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*