Nieuwste buurtvereniging heet ‘Nei-je Riiiienstroat’

Afgelopen zaterdag was het BIJNA beschuit met muisjes eten geblazen in de Nei-je Riiiiiiiiiiiienstroat!

Maar die beschuitjes werden ingewisseld voor hamburgers, sjasliek en Bratwurst.

De reden: de bewoners van voornoemde straat is afgelopen jaren behoorlijk gewijzigd en dus vonden ze dat het wel eens tijd werd om kennis te maken. En dat werd gevierd met de geboorte van een nei-je buurtvereniging en de allereerste beschuit-met-muisjes buurtbarbecue van de Riiiiiiiiiiienstroaters.

De parkeerplaats van de winkel van Ton en Marian Pere werd omgevormd tot een gezellige hangplek inclusief party tenten, hangtafels, muziek, barbecues EN natuurlijk een springkussen voor de ieniemienies. En vanaf 18:00 uur was het verzamelen en tijd voor happie snappie! En èkkes bijtötele!

Foto’s zijn er in beperkte mate, want het bleef nog lang onrustig in het durpke dat we allemaal zo goed kennen…

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*