Nieuw: Hilten Lederwaren

Altijd leuk als er weer een fonkelnei-je Doornenburgse ondernemerT zich meldt.

Dit keer gaan we leerindustrie in. Gestart op 1 september: Hilten Lederwaren. Een Online Webshop waar je terecht kunt voor exclusieve, betaalbare lederwaren als leren tassen, shoppers, schoudertassen, laptoptassen en portemonnees.

Tied vur un stukje promotie! “Bij Hilten Lederwaren bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een mooie nieuwe leren tas of portemonnee, of als u gewoon inspiratie op wilt doen. Al onze producten zijn gemaakt van echt leer, van duurzame kwaliteit en met aandacht uitgezocht. Daarnaast vinden wij een goede service erg belangrijk en daarom komen onze producten altijd als een cadeautje bij u thuis!

Need I say more? Jolanda en Noortje van Hilten staan garant voor een vlekkeloze afwikkeling van uw bestelling, dus snel online gaan en surfen naar:  www.hiltenlederwaren.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*