Ticketverkoop Tempel of Boem! gestart

Gisterenochtend om 8:00 uur precies startte de kaartverkoop van één van de allergrootste muzikale trekkers van de laatste jaren: Tempel of Boem! 2018.

Organisator en nestor van de slagwerkfamilie, Joop van Alst, zat er met collega Peter van Megen om de kaartverkoop te regelen voor de twee concerten die plaatsvinden op 30 november en 1 december aanstaande. En het liep – zoals eigenlijk wel was te verwachten – storm!

Voorzitter en hoofdconducteur van de harmonie Marcel Knuiman liep tijdens de aftrap nog wat zenuwachtig heen en weer te dreutelen maar liet zijn bibbers achter zich toen rond 12:00 uur de tussenstand van de verkoop bekend werd gemaakt. Het zaterdagavondconcert is uitverkocht, en voor vrijdagavond waren nog zo’n 190 kaartjes beschikbaar.

Muziekliefhebbers die nog willen genieten van dit muziekspektakel kunnen voor kaarten terecht bij: Spar Witjes, Ontmoetingscentrum Doornenburg, Read Shop Gendt en Broekman Mode Huissen. Meer info over het evenement staat HIERO.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*