Oproep getuigen van ongeval!

En dan nu een oproep voor getuigen van een ongeval!

Want gedupeerde Edwin van Kesteren uit Doornenburg doet via dit webhoekje een oproep aan getuigen om zich te melden.

Op Eerste Pinksterdag, zondag 20 mei jl., om 11:45 uur was Edwin betrokken bij een motorongeluk op de Duisterestraat nabij de tweede wegversmalling. Edwin moest met zijn motor uitwijken voor een auto en raakte van de weg. De automobilist is doorgereden.

Door het ongeval is zijn middenvoet verbrijzeld en zijn schouder op 4 plaatsen gebroken. Momenteel is hij nog bezig met revalideren.

Ik ben dus op zoek naar een of meerdere getuigen die mij hebben geholpen en die achter de personenauto reden waarvoor ik heb moeten uitwijken. Ook de automobilist die achter mij reed heeft het ongeval gezien en graag zou ik dan in contact willen komen met beide mensen“, zo verklaart Edwin. “Deze getuigen zijn belangrijk i.v.m. de verzekering omdat de automobilist waarvoor ik heb moeten uitwijken is doorgereden“.

De oproep is duidelijk: getuigen worden DRINGEND verzocht zich te melden bij:

Edwin van Kesteren, telefoon:06 10235855 of email: edwin.van.kesteren@hetnet.nl

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*