Tempel of Boem! ticketverkoop start 1 september!

Tijd voor een officieel PERSBERICHT van Slagwerkgroep St. Caecilia Doornenburg!

 

PERSBERICHT

Na de twee succesvolle tempelconcerten pakt de Slagwerkgroep uit Doornenburg nog groter uit tijdens de derde editie van Tempel of Boem! Na de explosief uitverkochte vorige edities heeft de organisatie ditmaal gekozen voor twee ‘Boem’concerten op vrijdag 30 november en zaterdag 1 december in de Martinuskerk in Doornenburg.

Naast de ‘Wereldkampioen’ onder leiding van Casper Traa zullen vele artiesten voor een wervelende muziekavond gaan zorgen. Met drummers Olaf Fase (Slagerij van Kampen) en Hans Eijkenaar (Kayak, Anouk en Kane) hebben de Doornenburgse slagwerkers wederom absolute smaakmakers binnengehaald.

Ook de indrukwekkende zang van Karin Hertsenberg krijgt een vervolg. De zangeres die vorig jaar imponeerde met ‘Barcelona’ behoort net als Richard Sprokkereef weer tot een exclusief gezelschap. Naast deze vocale toppers hebben de slagwerkers voor een nieuw project zanger Merijn van Haren (Navarone) vastgelegd.

Ook is de organisatie er ditmaal in geslaagd het Popkoor 2000 uit Lingewaard te strikken en zorgt de begeleidingsband van Hans Cornelissen samen met een strijkersensemble voor een uitgebreide line-up. “Het beloofd met deze samenstelling tóch weer indrukwekkender te worden als vorige edities. Naast het absolute topslagwerk met Olaf en Hans staan bekende uitvoeringen van Tina Turner, Rolling Stones, Adele, Guns’n Roses en Sting op de setlist”, aldus Theo Rutten namens de organisatie.

Tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar vanaf zaterdag 1 september bij Spar en Ontmoetingscentrum Doornenburg-Read Shop Gendt en Broekman Mode Huissen.

1 Comment

  1. Dat wordt vroeg opstaan a.s. zaterdag. Kijk er weer met spanning naar uit.
    Succes met de voorbereidingen. muzikale groeten, Mart (die ouwe van 20 jaar geleden)

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*