Chantal en Bin vinden nei-j stekje

Ruim twee jaar geleden ging Wokpaleis Ancari bar in vlammen op. En daarmee viel de droom van Chantal en Bin Ye in duigen.

Inmiddels hebben de twee een nieuwe locatie ontdekt waar ze willen doorstarten, en wel in Middelharnis, Zeeland. Niet naast de deur dus, maar dat legt Chantal zelf uit via facebook. Ze meldde het volgende:

Beste gasten, vrienden en kennissen en familie.

Na 2 jaar lang zoeken naar een geschikte locatie voor een herstart van ons bedrijf zijn wij afgeweken van onze eerder gestelde doel.

Op eerste plaats hadden we als doel een vergelijkbare locatie te kunnen vinden in de omgeving van gemeente Lingewaard waar wij weer kan herstarten.
Na een tijd te hebben geprobeerd zijn we afgewijkt van locatie in de omgeving van Arnhem/Nijmegen wat ook niks geschikt vrij was, waarnaar wij steeds de afstand vergroot zijn we toch niet geslaagd om een geschikte locatie te vinden, hebben we nogmaals de categorie verbreed naar andere horeca gelegenheden zoals bestaande restaurant, cafetaria of lunchroom.

Nu na een lange zoektocht hebben wij per 16 juli een doorstart mogen maken. Wij hebben de Croissanterie Croissy te Middelharnis over genomen.

We moeten ervoor verhuizen en het is niet echt om de hoek van Doornenburg of Gendt maar het is hier ook een heel gezellig en gemoedelijk plek van wat we gewend zijn.
Wij hebben voor deze zaak gekozen omdat het een warm, huishoudelijke en gezellige uitstraling heeft en een dagzaak ook goed past in ons gezin met 2 kleine kinderen.
Het is een heel andere concept dan Ancari maar net als bij Ancari kunnen we hier een gezellig praatje maken met de gasten tijdens het werk wat ik heel erg heb gemist.

Wij willen u bij deze, hartelijk bedanken voor uw trouwe klandizie, steun en de gezelligheid.
Graag ontvangen we jullie op onze nieuwe locatie voor een bak koffie met een stuk appeltaart of vers gebakken broodjes als jullie in de buurt zijn.

Met hartelijke groeten,

Chantal en Bin

Wij wensen Chantal en Bin alle goeds en een succesvolle start met hun croissanterie in Middelharnis!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*