Kermisvergadering schutters op 2 september

Volgende week zondag vindt weer de jaarlijkse traditionele kermisvergadering plaats van onze schutterij Gijsbrecht van Aemstel van Doornenburg en Honderdmorgen.

Alle leden van de Schutterij zijn hiervoor van harte welkom. Tijdens deze vergadering wordt het kermisprogramma van dit jaar besproken. Ook worden zaken rondom de Privacywetgeving en de Circulaire Wapens en Munitie 2018 behandeld.

Penningmeester Toon Niels geeft vervolgens tekst en uitleg met betrekking tot de schutterskaartverkoop en de entreegelden. Aansluitend geeft hij een toelichting op de hoogte van de consumptieprijs van dit jaar. De aanhoudende droogte in Europa van de afgelopen zomer, de naderende Brexit en de spataderen van Angela Merkel kunnen mogelijk van invloed zijn hierop.

Na zijn betoog kunnen de leden van de Schutterij over de prijs van de kermisborrel hun stem laten gelden.

De kermisvergadering van de Schutterij Gijsbrecht van Aemstel start om 11.00 uur. De locatie is het Schuttersgebouw. De agenda van de vergadering is HIERO te vinden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*