Spierfonds zoekt collectanten

In de week van 9 t/m 15 september wordt de jaarlijkse collecte van het Prinses Beatrix Spierfonds gehouden.

Vrijwilligers collecteren om geld in te zamelen voor de strijd tegen spierziekten. Die strijd bestaat voornamelijk uit onderzoek naar de spierziekten, en om die strijd te winnen heeft het fonds VRIJWILLIGERS nodig. Vrijwilligers die willen collecteren.

Zo’n collecte is slechts éénmaal per jaar en duurt doorgaans niet langer dan 2 uur. “Die twee uur per jaar kan het verschil maken voor mensen met een spierziekte“, aldus Jordy Wigman, collecteorganisator van het fonds voor Doornenburg.

Dussss… interesse om je in te zetten voor een goed doel? Meld je dan aan via Jordy Wigman, email jordywigman@msn.com of telefonisch: 06-34851004. Rechtstreeks aanmelden bij het Prinses Beatrixfonds kan natuurlijk ook via HIERO.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*