Gendtse kermis boordevol met topartiesten

Ook bij onze buufjes in Gendt breken feestelijke tijden aan, want daar begint zaterdag de jaarlijkse kermis.

Bij onze vrinden van Café de KLOK starten de festiviteiten al op zaterdagmiddag.

LuisterT wat ze roepen: “We beginnen zaterdagmiddag met zanger/entertainer Alex West op het terras en gaan de avond in met kermisband Kiep Movin’ op het terras of in het café (even afhankelijk van het weer) tot in de late uurtjes. Zondag is een echte familiedag, dus zullen ook wij even een dagje rust inlassen om vervolgens 2 dagen weer volle bak te draaien!

Op maandag betekent dat een gezellig terras met overdekte dansvloer en zanger Tom Meuwese. In de loop van de middag zullen The Moonlights op het grote podium de verdere muzikale invulling verzorgen met als special act De Jantina’s.

Dinsdagochtend zal Tom Meuwese opnieuw de aftrap verzorgen op een gezellig terras, waarna we in de loop van de middag weer naar het grote podium gaan voor vuurwerk met coverband Blind Date en als klap op de vuurpijl niemand minder dan Corry Konings!

U ziet het…. niet alleen voor Gendt wordt het een feestweekend, want Doornenburg gaat maar wát graag een pötje suuker hoale bi-j de buure. Of een borrel!

Proost en OANDELIP MEDDADING!

 

foto Corry Konings: Wikipedia/Richard Broekhuijzen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*