Schutterij bezoekt Europees schuttersfeestje (2)

(vervolg) Een vrolijk weerzien met de bekende oud-Doornenburgse slager Jan Viergever, die sinds 1994 in Neer woont met vrouw Gemma en hun twee zoons, was aanleiding voor een speciale vendelhulde tijdens de rondgang.

(tekst gaat door onder het filmpje)

 

Het schutterstreffen werd ook door de media op de voet gevolgd. Leudal TV, de plaatselijke tv zender, was samen met SBS6 en de NOS ter plaatse om een impressie te maken.

De plaatjes zeggen eigenlijk al voldoende, maar het filmpje onderaan de pagina laat de omvang van het evenement echt goed zien. Een weekend waarmee de schutters zich fysiek en mentaal konden voorbereiden op de komende kermis in Doornenburg, van 15 t/m 18 september.

Met dank aan de vele schutters, Hans van Deelen en d’n Knui voor de foto’s!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*