Popkoor2000 presenteert ‘Out of the Jukebox’

En ook Popkoor 2000 werkt hard aan een prachtconcert.

En er is witte rook!! Op 3 en 4 november worden in totaal 3 prachtconcerten gegeven met als titel ‘OUT OF THE JUKEBOX’.

Tijd om èkkes te schooljuffen dus! “Popkoor 2000 is al 18 jaar een begrip in Bemmel en omstreken. Elke 2 jaar zetten we een grote show in elkaar, compleet met een geweldige liveband. We vinden het fantastisch om samen met het publiek te genieten van de mooie popmuziek. Muziek is wat ons met jou en elkaar verbindt.
Iedereen heeft wel ‘iets’ met muziek; herinneringen, een verhaal. Speciaal voor jou heeft Popkoor2000 de Jukebox gevuld met prachtige nummers. Tijdens de show vragen we ons af waarom bepaalde popsongs ons zo raken. Doe en kies je mee? Het belooft een bruisend muzikaal spektakel te worden dat je zeker niet wilt missen”.

De kaartverkoop (á € 12,50 per stuk) is inmiddels gestart. Meer info staat HIERO.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*