Voorverkoop ‘Tempel of Boem 3’ start 1 september

Nei-js van de beste slagwerkerTs van Doornenburg Nederland de Wereld!

Want na de explosief uitverkochte avonden in voorgaande jaren heeft de Slagwerkgroep Doornenburg gekozen voor twee ‘Boem’ concerten op vrijdag 30 november en zaterdag 1 december in de Martinuskerk van Doornenburg.

Naast de ‘Wereldkampioen’ zullen vele artiesten voor een wervelende muziekavond gaan zorgen en de sfeervolle kerk weer volledig tot muziektempel dopen. Natuurlijk is de vraag wie Cesar Zuiderwijk gaat opvolgen, maar dat houden we nog èkkes ient vat. Wel is duidelijk dat er door onze muziekvrinden gewinkeld is in de absolute top van Nederlandse drummers.

Ook de indrukwekkende zang van Karin Hertsenberg krijgt een vervolg. De zangeres die vorig jaar imponeerde met o.a. ‘Barcelona’ behoort net als Richard Sprokkereef weer tot een exclusief gezelschap”, zo lezen we in het persbericht.

Hoogtepunt van de concerten zal de presentatie van de DVD zijn die in Sound Vision Studio door de Doornenburgers onder leiding van dirigent Casper Traa is opgenomen. Deze unieke video disc van uitgebreid slagwerk is tijdens beide Tempel of Boem! concerten verkrijgbaar.

Tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar vanaf zaterdag 1 september bij de volgende adressen: Spar Witjes, Ontmoetingscentrum Doornenburg, Read Shop Gendt en Broekman Mode Huissen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*