Sjors Sportief & Creatief in Lingewaard!

En dan nu een officieel persberichtje voor alle sportieve verenigingen van ons durpke!!

PERSBERICHT

Sjors Sportief & Creatief in Lingewaard!
Laatste oproep aan sport- en culturele aanbieders om zich aan te melden

Sjors Sportief & Creatief Lingewaard heeft in afgelopen schooljaar al 1100 basisschoolkinderen kennis laten maken met diverse sportieve en culturele activiteiten binnen onze gemeente. Kinderen krijgen zo op een laagdrempelige manier de kans om kennis te maken met naschoolse activiteiten binnen de gemeente.

Aanbieders krijgen de mogelijkheid om hun activiteit te promoten in het Sjorsboekje. Ook in het nieuwe schooljaar 2018-2019 gaan we verder met Sjors Sportief & Creatief voor groep 1 t/m 8. Kinderen uit het basisonderwijs mogen het hele schooljaar één of meerdere sport(en) of cultuurvorm(en) uitkiezen. Zij volgen enkele introductielessen bij een aanbieder naar keuze.

Meld nu uw sport- of cultuurcursus aan!

Wilt u als sport- of cultuurorganisatie uw deuren openstellen en kinderen de kans geven kennis te maken met uw aanbod? Doe dan mee met Sjors Sportief en Creatief en meldt uw cursus vanaf vandaag aan op www.sportstimuleringnederland.nl. Aanmelden kan tot 5 september.

De start in oktober vindt plaats in samenwerking met Stichting Welzijn Lingewaard, Gemeente Lingewaard, Sportstimulering Nederland, basisscholen en sport- en cultuurorganisaties van gemeente Lingewaard.

Bent u geen vereniging, maar wilt u toch graag een activiteit voor deze doelgroep aanbieden? Of wilt u meer informatie over het project in gemeente Lingewaard?

Neem dan contact op met Stichting Welzijn Lingewaard, Rosanne de Groot: r.degroot@swlingewaard.nl of bel: 088 255 25 55.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*