Komende week Stikido’s Kinderdorp

Morgen is het zover voor de durpse blagen. Want vanaf 10:00 uur mogen alle ieniemienies van Doornenburg zich weer komen inschrijven voor het jaarlijkse KINDERDORP.

Thema dit jaar is ‘Winter’ en gezien de temperaturen van afgelopen dagen weken maanden is dat een hele uitdaging voor de organisatie. Want wat gaan ze doen met het kleine spul? Langlaufen? Schansspringen? Sneeuwpop maken? Een Elfstedentocht? Of een Winterpaleis bouwen?

Zaterdagmorgen is dus inschrijfochtend voor maximaal 250 minimensjes en vanaf aanstaande maandag is het hutten bouwen geblazen, dus daar horen we komende week letterlijk wat meer van. Het hele weekprogramma staat overigens hieronder.

Meer info? Staat HIERO. Wij wensen u veel sneeuwpret!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*