A12 bij Ernèm 10 dagen op vakantie

Berichtje van onze vrinden van Rijkswaterstaat ontvangen.

En áls we een berichtje van dat kluppie ontvangen dan is het meestal mis. Want wat staat er? “Rijkswaterstaat voert in de zomer van 2018 Groot Onderhoud uit op de A12/A50 tussen de knooppunten Waterberg en Grijsoord in de richting Utrecht. Van vrijdagavond 27 juli 21.00 uur tot en met zondag 5 augustus 23.59 uur is de A12/A50 tussen de knooppunten Waterberg en Grijsoord in de richting Utrecht volledig afgesloten“.

U leest het goed. Volledig afgesloten in de richting Utreg mien stadsjie.

Gedurende die 10 dagen wordt het asfalt vervangen en wordt er aan de viaducten op dit stukkie snelweg gewerkt. Rijkswaterstaat heeft in overleg met regionale partners ervoor gekozen om in deze relatief rustige periode de snelweg dicht te gooien waardoor de hinder wel hevig is maar de periode korter.

Hou dus rekening met grote overlast in de wijde omgeving van Ernèm. Ook wordt er extra drukte verwacht op bijvoorbeeld de veerdiensten. Jos krieg ut druk!

De A12/A50 tussen Grijsoord en Waterberg in de richting Arnhem/Duitsland blijft overigens gewoon open.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*