Prinses Beatrix Spierfonds zoekt collectanten in Doornenburg

** PERSBERICHT **

 

Van 9 tot en met 15 september 2018 wordt de jaarlijkse collecte van het Prinses Beatrix Spierfonds gehouden.

In deze week zetten vrijwilligers door heel Nederland zich in voor de strijd tegen spierziekten. Het Prinses Beatrix Spierfonds krijgt geen overheidssteun en is volledig afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Samen maken we wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten mogelijk. Het fonds zoekt hiervoor in Doornenburg nog extra collectanten.

Met de opbrengst van de collecte kunnen we een behandeling voor spierziekten dichterbij brengen. Voor één spierziekte hebben we een levensreddend medicijn gevonden en voor een aantal andere staan we aan de vooravond van een doorbraak. Collecteren duurt gemiddeld maar 2 uur per jaar en samen kunnen we het verschil maken voor mensen met een spierziekte,” aldus Jordy Wigman, collecteorganisator van het fonds in Doornenburg.

Geïnteresseerde vrijwilligers kunnen zich aanmelden via Jordy Wigman per mail: jordywiggie@msn.com of telefonisch: 06-34851004 of via het Prinses Beatrix Spierfonds: www.prinsesbeatrixspierfonds.nl/wordcollectant.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*