De laatste loodjes voor Jos…

Doornenburg treurt om het vertrek van geliefde postbezorger PostNL

We hebben wél een storm losgemaakt hoor, zo’n week of drie geleden.

Want ‘Jos van de Pos‘ – de goedlachse, sympathieke postbezorgerT van PostNL Jos Tijhuis uit Apeldoorn werd naar aanleiding van zijn verhaal dat hij stopt als regiobezorger overspoeld met hartverwarmende reactie’s van Doornenburgers!

Het bericht, dat op 28 juni in dit vrolijke webhoekje verscheen, werd gedeeld op social media en veroorzaakte een kettingreactie aan .. eh.. reactie’s. Durpelingen staken hun gevoelens over het afscheid niet onder stoelen of banken en de daarop volgende dagen weken werd Jos, zo gauw hij in Doornenburg verscheen, aangesproken door iedereen die hem maar zag rijden.

Niet alleen werden alle facebook reactie’s voor hem uitgeprint (Jos is facebook-loos) maar er werd zelfs een spandoek opgehangen door de Vlastenstraat inwoners!

Deze week rijdt hij écht voor het laatst door de durpse straten. Vrijdag 27 juli is zijn laatste rit en zullen we hem moeten missen. Wie zijn opvolger gaat worden is nog maar afwachten, maar hem of haar wacht een hele moeilijke klus. Want hoe vervang je iemand die in korte tijd zóveel goodwill, warmte en sympathie heeft bewerkstelligd in een durpke als Doornenburg?

Als er een prijs zou bestaan voor iemand die zich met zoveel positiviteit, humor, vriendelijkheid en een goedlachse snuut zó snel door een durpke in het hart kan laten sluiten, dan wint Jos die prijs glansrijk.

Jos: alle goeds voor je toekomst! En denk nog maar eens aan dat kleine durpke tussen Woal en Riiiiiien.

bron foto: facebook

2 Comments

  1. Altijd n goed humeur en voor jong en oud n vriendelijk woordje!!
    Veel plezier in de regio Apeldoorn!! Bedankt!!
    We krijgen “n Bart” terug. Heeft pakketjes bezorgd op de Schuitgraaf! Ongeveer zelfde type als Jos!!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*