Dááág vakantie… hallo nei-js! * UPDATE *

Zo. DeDoornenburger is weer trug van verkansie en dus wordt er een duik genomen in de achterstallige mail, telefoontjes, persberichten en social media-alerts.

Want er gebeurde flink wat afgelopen weken. Voornamelijk op nationaal en internationaal niveau, dat dan weer wel, want ons durpke dompelde zich in vakantiesferen.

De WK Voetbalfinale werd gespeeld en gewonnen door ‘les Bleus’, de Nimwègse Vierdaagse raasde over Nederland waardoor kranten en TV bol dagenlang uitsluitend konden stilstaan bij foto’s van blaren, bezwete wandelaars en gladiolen, en afgelopen woensdag botste een durpeling pardoes met zijn bolide tegen een durpse boom aan de Pááánderseweg.

Ondanks een flinke partij gevluuk en getier werd er Groot Alarm geslagen, en dus werd Doornenburg overspoeld met scheurende politie auto’s, ambulances, brandweer, gillende keukenmeiden en een trauma helikopter. De bestuurder was volgens de regiobode onwel geworden en niet aanspreekbaar en werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Verder nei-js ontbreekt nog, maar we hopen natuurlijk dat alles weer goed komt met de betrokkene.

Kortom… het durpse nei-js is terug van weggeweest. ‘ONS’ nei-js!

 

** UPDATE **

Annelies Balk: “Het is helemaal goed gekomen met die persoon, Zit weer aan koffie en heeft gelukkig zelf helemaal niks aan overgehouden”.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*