Doornenburg Vroeger en Nu (7)

De vakantietijd breekt weer aan. Ook voor deDoornenburger.

Vandaar dat we de komende weken héél eventjes afstand nemen van het bruisende nei-js in Doornenburg en een fonkelnei-j dagelijks nei-jsberichtje publiceren onder het kopje “Doornenburg Vroeger en Nu”. Een itempje over hoe Doornenburg er ooit uit zag in vergelijking met nu.

En wie herkent het parochiehuis of Pastronaatsgebouw niet dat in 1976 werd afgebroken. Ter plaatse verscheen een jaar later het huidige Ontmoetingscentrum dat in de loop van de jaren behoorlijk is uitgebreid.

Afgelopen weken zijn enkele van de achterste zalen opgeknapt en ook de grote zaal krijgt een make-over. Met dank aan eens subsidie van de Provincie Gelderland.

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*