Postbode Jos zwaait uit

Wie kent hem niet in Doornenburg. Postbode Jos van PostNL.

De goedlachse postbode in het Oranje-Zwart, die voor iedereen een praatje klaar heeft, rijdt regelmatig voor zijn werkgever PostNL naar de Betuwe en kent langzamerhand heel veel durpelingen. Ook in Doornenburg.

Reorganisatie van PostNL en de opening van een fonkelnei-j pand in zijn woonplaats Apeldoorn hebben er in ieder geval toe geleid dat hij dichter bij huis komt te werken en dat hij afscheid moet nemen van Doornenburg.

Mijn werkgebied wordt nu Apeldoorn-Zutphen en omgeving“, zo verklaarde hij onlangs tegen DeDoornenburger. “Maar ik ga de mensen hier heel erg missen“.
Jos Tijhuis, zoals hij volledig heet, werkt al 44 jaar voor de pakketbezorger en altijd met goede zin. Ondanks zijn wat versleten heup en been waaraan hij al verschillende keren is geopereerd.

Ik heb in mijn leven al 4 keer moeten leren lopen“, zo liet hij zich ontvallen. “De eerste keer was ik 1 jaar, en daarna nog 3 keer door verschillende operaties“.

Jos rijdt zijn route op 27 juli voor het laatst richting Doornenburg, daarna blijft hij definitief in de omgeving van Apeldoorn werken.

Dus, Doornenburgers: als we allemaal nog iets bestellen en door PostNL laten bezorgen dan kunnen we allemaal Jos nog een hand (of een fles wijn) geven en hem bedanken voor alle goede zorgen.

2 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*