Edwin en Monique terug uit Mexico

Na een maandje Mexico zijn Edwin en Monique Damen weer terug in Doornenburg.

U weet nog wel… Edwin stak voor zijn behandeling van MS samen met Monique de Atlantische Oceaan over. Zijn vriendengroep organiseerde eerder dit jaar allerlei activiteiten om geld in te zamelen om de operatie en reis financieel mogelijk te maken. En richtte de stichting Help MS de wereld uit op. We schreven daar eerder over.

Via facebook ontvingen we regelmatig berichten over de status van Edwin, en maandagavond kwam het setje uiteindelijk ‘als herboren’ terug in Doornenburg waarbij het huis natuurlijk feestelijk was versierd.

De revalidatie zal nog wel èkkes duren, maar naar verluidt is alles erg positief verlopen. Dikke duim!

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*