Open Eetcafé groot succes

Aanstaande vrijdag zwaaien die volautomatische deuren van het Ontmoetingscentrum weer HE-LE-MAAL open.

Open voor die brede, lange stroom bezoekerTs die weer staan te popelen om deel te nemen aan dat gezellige, knusse en vooral goedbezochte EETCAFÉ.
De stichting Welzijn Lingewaard, die het café samen met Leefbaar Doornenburg, de Zonnebloem, het Ontmoetingscentrum en de dorpscontactpersonen al jarenlang organiseert, heeft met het Eetcafé een schot in de roos op haar naam gezet.

Rond 12:00 uur zijn de tafels door vrijwilligers gedekt en kunnen de durpelingen aanschuiven. En ondanks dat de zomervakantie al bijna voor de deur staat hoeft niemand bang te zijn om het eetcafé écht te missen. Het ontmoetingssmulmomentje van de maand valt alleen in augustus uit.

In september begint gewoon weer een fonkelnei-j seizoen! Eet smakel!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*