Werkgroep presenteert leefbaarheidsonderzoek

Nei-js van de Werkgroep Doornenburg! Want de uitslagen van het leefbaarheidsonderzoek zijn binnen!

Weet u het nog? In april zijn er in Doornenburg huis aan huis vragenlijsten bezorgd. Daarvan blijkt dat 43% door de durpelingen is ingevuld en dat is méér dan voldoende voor betrouwbare conclusies.

Ekkes schooljuffen: “De vragenlijsten zijn onderdeel van een grootschalig leefbaarheidsonderzoek in Doornenburg, in het kader van het Krachtige Kernen-project (KRAKE). De vragenlijsten zijn allemaal verwerkt door Hogeschool Arnhem en Nijmegen. In het kader van dit leefbaarheidsonderzoek zijn er ook interviews geweest met starters en senioren in Doornenburg, een fotoworkshop “Doornenburg door de ogen van haar inwoners” en zijn studenten van de HAN bezig geweest met een met sociaal ruimtelijke analyse in het dorp. Ook deze onderdelen zullen in de presentatie aan bod komen. Dit alles moet leiden tot een compleet Woon Community Concept voor Doornenburg eind 2018“.

Zó dan! Ons durpke wordt wetenschappelijk geanalyseerd! Neem maar een schone onderboks mee.

Ook zo benieuwd wat wij als Doornenburgers vinden en welke conclusies getrokken kunnen worden of juist niet? Werkgroep Doornenburg nodigt u van harte uit om de presentatie van de resultaten bij te wonen.

SHOWTIME van de presentatie is op woensdag 27 juni aanstaande van 19:30 u tot en met 20:30 u. De locatie? Ontmoetingscentrum Doornenburg. Koffie en thee staan klaar!

Meer info staat HIERO.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*