GVA1 in finale nacompetitie!

gaan de blauw-witten uit Doornenburg stunten en promoveert gva1 naar de 3e klasse? zondag weten we het antwoord!

GVA1 gaat lekker de laatste tijd! In een spektakelduel afgelopen zondag wonnen de blauw-witten in de tweede ronde van de nacompetitie uit tegen het Oosterhoutse OSC met 4-6!

Een stand die niet vanzelf verliep en waarbij de spanning hoog opliep bij zowel spelers als publiek. GVA was de bezoekende partij en kwam in de reguliere speeltijd met één man minder op 3-3. Na tweemaal een kwartier verlenging plaatste de ploeg zich in de finale door uiteindelijk de winst binnen te halen en uit te komen op 4-6.

Dat betekent dat aanstaande zondag GVA kan promoveren naar de 3e klasse. Ze speelt dan opnieuw uit en ditmaal tegen DVOL uit Lent. Vandaar dat héél Doornenburg (jazeker… héél Doornenburg!) wordt opgeroepen om de club te komen steunen en aan te moedigen in Lent.

Zondagmiddag is het SHOWTIME om 14:00 uur, de locatie is Sportpark DVOL Lent (HIERO) en natuurlijk is de dresscode BLAUW!

Na afloop is er sowieso de derde helft in de kantine van sportpark de Vijzel (hopelijk om het kampioenschap te vieren) EN om de supporters te bedanken voor hun trouwe steun!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*