Laatste kinderraad voor Guus

De laatste kinderraad van dit seizoen wordt in Bemmel in stijl afgesloten met de keuze voor een fietscrossbaan en kunstgrasveld

Zo. De laatste loodjes voor kinderburgemeester Guus Kramer uut Doornenburg zijn zo’n bietje aangebroken.

Tijdens de laatste kinderraadsvergadering van het schooljaar kwamen hij en de leerlingen van groep 8 van basisschool de Doornick gisteren helemaal naar de vergaderzaal in het Bemmelse om eens stevig te vergaderen. Nét zoals dat in het eggie gebeurt.

In aanwezigheid van onder andere burgemeester Marianne Schuurmans en wethouder Helga Witjes werd er gediscussieerd, geïnterpelleerd, geinteruppeerd en gecommuniceerd besloten de blagen dat er toch maar es wat moest gebeuren voor de ieniemienies in Doornenburg.

En dus werd er democratisch gestemd.
De keuze viel dit keer op een nei-je fietscrossbaan en een kunstgrasveldje. Waarmee het officiële einde van het voorzitterschap van de kinderraad voor Doornenburgse Guus ten einde kwam en er nog èkkes op de stoep van het stadhuis gezamenlijk werd ‘gedabt’.

Natuurlijk zijn er nog een aantal officiële gelegenheden waar Guus nog even acte de présence moet geven tot aan het nei-je schooljaar. Maar dan is het afgelopen UIT!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*