Kinderdorp 2018 in de Winter

De vrijwilligers van STIKIDO – stichting Kinderdorp Doornenburg – zijn alweer druk in de weer met de voorbereidingen voor het kinderdorp dat dit jaar voor de 44e keer gaat plaatsvinden.

Van 13 t/m 17 augustus wordt het trapveldje naast de speeltuin aan de van Heekstraat omgetoverd tot WINTER. Want dat is het fonkelnei-je thema dit jaar. De inschrijving van de ieniemienies vindt plaats op zaterdag 11 augustus a.s.

De organisatie is nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die als leiding de blagen onder hun hoede willen nemen. Je moet wel 15 jaar of ouder zijn. Interesse? Stuur dan èkkes een mailtje naar info@stikido.nl met daarin je naam, geboortedatum en telefoonnummer.

 

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*