Homoetstraat krijgt nei-je speeltoestellen

Tijdens het inloopspreekuur van de themagroep leefomgeving van Werkgroep Doornenburg werd enige tijd geleden duidelijk dat de speeltoestellen van het speeltuintje aan de Homoetstraat dringend aan vervanging toe waren.

Na overleg met de gemeente konden aanwonenden tijdens de laatste bijeenkomst op 2 mei jl. aangeven wat hun voorkeur was qua speeltoestellen.

Het was een goede opkomst, er waren ook kinderen aanwezig. In het Ontmoetingscentrum lag een lijst klaar waarop de bewoners hun voorkeur konden aangeven. De speeltoestellen met de meeste stemmen zullen worden geplaatst“, zo besloot de themagroep hun verslag.

Waaruit blijkt dat een stukkie communicatie en overleg tóch kan werken in een durpke als Doornenburg. Het wachten is nu op de nei-je speeltoestellen.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*