Burgrun 2018 goed verlopen

Zaterdagmiddag arriveerde rond 17:00 uur de karavaan zijspanmotoren van de BURGRUN uiteindelijk in Doornenburg. De groep kwam terug van een dagje toeren in Braboland en was toe aan verfrissing en beentjes strekken, want het is toch een paar uur rijden.

Na de inwendige mens versterkt te hebben was het natuurlijk zingen geblazen. En zo kwam het dat we zomaar Jan Smit, Jannes en Claudia de Breij LIVE op het durpse podium hadden staan!

’s Avonds werd het trouwens nog LIVE’er toen de band JINX uit Doesburg arriveerde en zo’n bietje alle stof onder de dakpannen uit speelde. Super muziek en zang en een stevig repertoire! Waardoor het nog lang onrustig bleef in het durpke dat we allemaal inmiddels zo goed kennen….

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*